alb mkКompani

Mulliri ADE OPAJ nga fshati Opaj,KUMANOVE  ne treg egziston qe nga viti 1994.E pajisur me teknologji moderne për të bluar grurin dhe miellin e prodhuar në cilësisë premium.Mulliri ADE OPAJE  është i pranishëm në prodhimin e produkteve: miell tip 400, miell EXTRA dhe krunde .Me cilësi të lartë të produkteve të përfunduar, si dhe të komunikimit të biznesit grureprodhues dhe konsumatorët e produkteve mulliri ADE Opajë plotëson të gjitha standardet për ruajtjen e grurit në sillosaMulliri ADE OPAJ ka ndërtuar një strukturë moderne të prodhimit që i plotëson të gjitha standardet për ruajtjen e grurit në silosa.Raspolata me makineri moderne për punimet në sillosa dhe më gjerë. ADE Opajë ka automatizuar mulli dhe njësi e paketimit të produktitPër klientët të mëdha ADE Opajë kryer transport të lirë për konsumatorin.

adeopae